Fasar för imorgon

Imorgon ska jag och några kompisar ha svullarkväll framför melodifestivalen, får se hur det går...

Rösta på dessa grabbar, snälla!

puss på er

Räknar inte

Jag har bestämt mig för att jag inte räknar kalorier, men jag lär ju kunna hålla mig under 1300 kcal eller vad tror ni? :p

Har nog gått rätt bra idag, ska inte käka så mycket middag, ska jobba i eftermiddag/kväll också.

puss

Ny plan

Ska nå 50 kg inom två månader, gjorde då om siffrorna på den hemsidan och då finns det inte en chans att jag kan misslyckas. Ska nämligen äta drygt 1300 kcal/dag! Så det kommer jag kunna ligga under, då går det förhoppningsvis snabbare :) Längtar! Börjar imorgon.

puss

50 kg

Hittade en hemsida där det står hur många kalorier jag ska äta per dag för att komma ner till 50 kg på en månad. Var lite drygt 600 kcal per dag vilket inte kändes helt omöjligt. ska börja redan imorgon :)

I'll keep you updated :)
puss

Förbränt

Har nog förbränt en del idag, har haft dans och gick hem från tunnelbanan vilket är ca 2,5 km :)

Ska köpa gymkort imorgon och sen gymma med en kompis på fredag :D

godnatt på er, puss

Väga mig

Ska snart väga mig, så fort min pappa har åkt till jobbet... Har verkligen ingen aning, men förhoppningsvis visar vågen mindre än 55...

I svenskan har vi skrivit noveller och då började jag skriva om en tjej som får äs, men tydligen ska folk i klassen läsa novellen och kommentera, folk kommer tycka att jag är helt störd i huvudet... Men jag har tänkt så här att om de frågar om äs så tänkte jag säga att jag har kompisar som har haft det så jag har frågat dem om lite grejer. Hoppas det funkar...

puss

Träning

Har nu både dansat och sprungit, känns riktigt bra. Ska väga mig imorgon bitti och sen skicka in vikten till tävlingen och hoppas på att jag inte ligger sist...

Ska dansa även imorgon och sen kanske åka till gymmet på tisdag :)

puss

Idag

Vaknade för tio minuer sen, halv tolv... Där försvann typ hela dagen... Men ska snart åka till dansen, blir en liten tur i stan innan också. Ska bland annat köpa E.M.D. melodifestivallåt baby goodbye som är ute som singel. Så jävla bra låt!!! :D

Ska springa lite sen när jag kommer hem också, det är störtskönt eftersom jag har ett rullband i källaren som jag kan springa på utan att frysa ihjäl utomhus.

kärlek

Oj, oj, oj...

Vet inte hur mycket jag åt ikväll, gick säkert upp det där halv kilot, men ska träna imorgon. Både dans, löpning och ska också ta en tur på stan :)

Hur var er lördagskväll?

puss

-0,5 kg

Jag har gått ner ett halv kilo! :D väger nu 54,5 kg, halleluja! Är så jävla glad :D

Ikväll blir det svullarkväll med några kompisar, men jag ska träna bort allt det imorgon med både löpning och dans :)
puss

Första tappade jag det, men nu är jag på g

Igår kände jag bara "jag orkar inte mer, är så jävla hungrig...", den känslan är kvar lite fortfarande, men jag har nu läst lite bloggar och läst om folk som gått ner i vikt, det vill jag också göra... :)

Min familj är borta hela eftermiddagen så ska passa på att träna lite då och väga mig. puss på er

Stress

Mina föräldrar sa igår kväll att de skulle åka till jobbet kl halv åtta idag, men just nu tjatar min pappa om att jag ska gå och äta frukost, men jag vill vänta tills de har åkt. Ska klä på mig och sånt, sen har de förhoppningsvis åkt :)

puss och kram

Hmm

Känns som att jag har gått ner i vikt, inte för att jag klagar ;) men på nåt sätt känner jag mig ändå större, men jag tror ändå jag har gått ner lite i vikt... Kanske något hekto, men det är ju alltid nåt :)

Ska väga mig imorgon, puss och godnatt

Helt okej dag

Åt typ nästan ingen frukost och nästan ingen lunch, åt bara middag på stan med en kompis, dock inte så mycket där heller. Sen när jag kom hem åt jag bara liiiite eftersom jag sa att jag inte var hungrig för jag hade ju ätit med en kompis :)

Imorgon hoppas jag på lite frukost och lite lunch. Ska gymma med en kompis efter skolan och sen möta upp några andra kompisar för middag + bio. Då kommer jag bli tvingad att äta, men om jag typ inte äter nåt innan + tränar så är det nog okej... Ska försöka väga mig sen imorgon också tror jag :)
puss

Måste gå ner i vikt nu

Måste, måste, måste! Är så peppad inför tävlingen, åt jättelite till frukost nu, min pappa var nämligen i duschen, men jag ställde fram en massa mat så när han kom ut ur duschen trodde han att jag ätit jätemcyet, fast jag egentligen bara har käkat tre skedar med gröt :)

Skola idag igen, i ÅTTA timmar. Kanske ska träffa en kompis senare, om jag ska det så ska vi äta lite inne i stan, men inte en middag. Men när jag kommer hem sen säger jag att jag åt middag med kompisen på stan :D

Detta kommer gå galant! hoppas jag...

Fint citat

Hittade ett fint citat: It doesn't matter how slowly you go, just as long as you don't stop.

Fint va? :)

Kalorier

Har bestämt mig för att sluta räkna kalorier, det är iaf så svårt att uppskatta och sen blir man alltid besviken på resultatet, ingen bra idé...

Ska istället äta mindre portioner och köra på några tips jag har fått :)

puss

Taggad

Gårdagen gick rent åt helvete, var som i en annan värld och "vaknar" när jag märker att jag sitter och hetsäter...

Men, men... Ny dag i dag, nya möjligheter. Åt bara liiite gröt till frukost, ingen sylt, ingen mjölk :) drack vatten mellan varje tugga också, hatar att dricka vatten på morgonen så det gjorde mindre hungrig :)

Har gått med i en tävling också där det handlar om att gå ner i vikt mest varje månad, hoppas att det ska få mig att bli ännu mer peppad och motiverad :)

Gröten ~ 24 kcal :)
puss och kram :D

Frukost

De senaste två dagarna har mina frukostar legst på under 100 kcal, idag: extremt lite gröt + liiiite mjölk = 60 kcal :D

puss

Så trött, men glad :)

Är sjukt trött, men mina föräldrar åker båda två tidigt till jobbet idag och idag är min sista dagmed sovmorgon för den här veckan :D Ska bara äta liiiiite frukost, under 900 kcal som sagt.
puss

Dagen :)

Dagen har gått bra faktiskt, kaloriintaget totalt blev: 487 kcal :D Drygt 400 kcal till godo, yeah me! :D

Lunchen

Blev itvingad lite mat av de i min klass: blev totalt 332 kalorier...
Men har bränt bort 75 kalorier när jag har gått till och från skolan iaf så då slutade det på: 257 kcal

...

Mamma var hemma visst... Hon tvingade i mig lite gröt, totalt blev det 86 kcal. Hade kunnat vara värre...
nu måste jag gå till skolan, puss

JA!

Mina föräldrar verkar ha åkt till jobbet! :D
Ska bara äta en knäckemacka och dricka en kopp té :)
puss

Vill inte

Vill verkligen inte gå till skolan, bara oskönt. Vill bara vara hemma och dra... Jag vågar inte gå och kolla ifall mina föräldrar har åkt till jobbet än, om de ser mig kommder de undra "när jag ska äta frukost". BLÄ!!!


6-fucking-sidor

Är klar med min samhällsinlämning nu, det blev 6 sidor! :D

Den här dagen slutade på: 923 kcal. Preciiis under.
Imorgon börjar veckan med under 900 kcal varje dag, kom igen nu! Ska för fan klara detta. Men har sovmorgon = behöver inte ta så mycket frukost eller ingen alls. Sedan en promenad till skolan. Har dans i skolan så det är lite förbränning. Sedan promenad hem, promenad till bussen, en sväng på stan, sen dans. Det blir nog lite förbränning :)

puss på er ALLA

HALLELUJA

Träningen + middag slutade på -170 kcal! :D Var stört jobbigt på träningen, men så värt det! Imorgon är det dans också = ännu mer förbränning. Ska springa runt lite på stan innan också :)

puss på er

Härligt det ska bli

Fikan slutade på 400 kcal... ska träna bort ALLT!!!!
(vet att jag är äcklig, men jag måste visa för mig själv hur äcklig jag är så jag kan göra nåt åt det!)

Förbränt lite

Har nu sätdat och dansat lite, totalt har jag förbränt -39 kcal. Men nu vill min familj att jag ska fika med dem... Ska ta liiiiite!

+ 2hg

Har gått UPP 2 hg, fy fan!

Ska börja sätta upp mål för mig själv. Ska vara nere på 53,0 kg inom två veckor, önska mig lycka till! Har ni några mål?
puss

Lunchen

Lyckades inte slänga utan åt lite grann... Misslyckade, patetisk jävel man kan vara...

Det blev iaf så här: 690 kalorier... I ett svagt ögonblick stoppade jag i mig en bit morotskaka också... Ska iag åka och träna med min bästa kompis i eftermiddag som tur är, ska springa lite ikväll också. ALLT ska bort!!! (hoppas jag...)

95 kcal

Det gick min frukost på, är grymt glad! :D

YES

Miin familj är borta på IKEA nu några timmar. Mamma sa att hon har fixat lunch som jag bara ska värma. Ska slänga den så slipper jag käka lunch :)

Ska nog väga mig nu också medans de är borta

Redan -

Ligger redan på minus, förbrände lite kalorier nu på morgonen innan jag snart ska g och äta frukost. -53 ligger jag på :)

Nej, nu jävlar

Kvällen gick åt helvete, vill inte ens tänka på alla kalorier...

Ny dag börjar imorgon, sen på måndag blir det max 900 kcal/dag, nästa vecka blir det 800 o.s.v. Tänkte köra så tills jag ligger under 500 varje dag och då börjar jag med abc-dieten för då har min kropp och familj vant sig vid mina mindre matintag :)

Nån som vill köra detta med mig? :)

RSS 2.0