Lördag

Var ute igår med tre härliga vänner, dansade galet!

Har gymmat + gått på en promenad idag, känns riktigt bra! :)

Ikväll blir det en skön hemmakväll, har inte haft en sån på länge så det ska bli hur skönt som helst! Ska kolla på Beck och bara ta det lugnt :)

Imorgon blir det dansträning :D

Springa

Ska springa idag igen, sjukt härligt! :D Sen blir det utgång ikväll, kommer nog att förbränna en heeeel del på dansgolvet! :)

Frukost

Lyckas skippa frukosten, sitter och dricker en smoothie och vatten med en järnvitamin i för att inte bli för trött idag. Har prov idag så får hoppas att det går bra :)

Mår inte bra...

Har precis sprungit 4,1 km. Jag vet att jg är sjuk, men ångesten tog över. Men nu mår jag itne alls bra, typ snurrig i huvudet och hostar, fan!

Morgon

Hejsan hejsan!

Mina föräldrar har nu åkt till jobbet och jag har sovmorgon fram till 09.50 och går alltså till skolan om ca 2 timmar. Frukosten kommer att bestå av en clementin, det är planen iaf :) Måste ta nånting för att kunna stå emot pannkakorna som vi får till lunch i skolan idag. Får aboslut INTE äta dem.

Träningen

Har suttit och pluggat i typ tre timmar i sträck nu, sjukt trött...

Dansträningen idag var hur kul som helst! Kunde dock inte köra fullt ut, men gjorde en del iaf :)

På fredag tänker jag springa, oavsett om jag är sjuk eller inte! Imorgon ska jag träffa en kompis, men ska gå run på stan nån timme eller två först så lite förbräninng blir det :) Ska dessutom förnya mitt gymkort imorgon, känns grymt bra! :D

Godnatt, puss

15.37

Har dansträning ikväll, yes! :D Är dock sjuk så kan inte ta ut mig till 100%, men lite förbränning blir det iaf :) Kommer såklart bli hungrig, men ska försöka tygla hungern och bara äta liiiite grann.

Wii

Lyckades skippa frukosten idag, tjoho! :D Men nu är jag sjuuukt hungrig, gick hem från skolan för att jag behöver plugga. Tänkte äta liiite lunch, typ en halv portion eller så.

FAN

Åt för mycket, blir så hungrig...

Kan nån tipsa om vad man ska göra för att undvika att äta så mycket då man är hungrig?

Sjuk

Är sjuk nu... Så galet segt eftersom det förhindrar träning. Men imorgon har jag dansträning så förhoppningsvis kan jag förbränna lite då.

Ska jobba ikväll, då blir det lättare att äta mindre på middagen eftersom jag kommer att vara trött när jag kommer hem och jag äter då inte med min familj :D

I'm back!

Hej bloggen och alla!

Nu är jag tillbaka och nu jävlar ska det hända grejer!!! Ska bli smal! Har gått ner lite i vikt under sommaren (från 59,5 kg till 56 kg). Första delmålet är 55 kg och sen tar jag det som kommer sedan.

Wish me luck och hoppas ni följer mig i min kamp! :)

RSS 2.0