-

Blev tvingad till en fika... Men lyckades träna bort fikan + lite till så slut resultatet av det blev -24 kcal :)

Måste dock träna lite mer sen eftersom det är middag sen också, ska dock försöka äta lite, men långsamt så det verkar som om det är mer! :D Ska nog städa lite snart, det är ju alltid lite kaloriförbränning :)

272 kcal

Så många kalorier bestod min lunch av... Ska snart springa och bränna bort allt inför kvällen. Ha det så länge

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morgondagen gick rent ut sagt åt helvete!!! Har haft knäproblem en del, men det försvann, men sedan igår fick jag tillbaka det onda s der blev ingen springning för min del igår. Ska springa idag istället. Mina två bästa kompisar kommer över ikväll och de har ju med sig massa chips och godis, men jag ska göra som jag skrev i det här inlägget (orkar inte skriva om det :p)

Igår skrev jag ju inte kaloriintaget, men har bestämt mig för att inte ljuga för mig själv på det sättet, jag måste ju visa för mig själv hur fet och äcklig jag är och hur många kalorier jag egentligen stoppar i mig så nu blir det ärlighet. But it can get ugly...

Frukost: mjölk ~ 60 kcal (ca 1½ dl)
                flingor ~ 100 kcal
                russin ~ 16 kcal (tog extremt lite)
                juice ~ 60 kcal
                             = 236 kcal

Ska springa så stört mycket sen så slipper jag få ångest ikväll...

Ska ni se melodifestivalen ikväll?

puss
                          

Träna...

Måste träna bort lite kalorier nu, ska städa och springa så en del lär försvinna då förhoppningsvis...

Tuggummi?

Är det nån som vet hur många kalorier ett extratuggummi innehåller? Snälla, måste veta!

Helvete...

Jag tänker inte ens skriva hur många kalorier jag har fått i mig än så länge, det är alldeles för mycket... Det blir till att springa ikväll igen, ska jobba sen idag också så då förbräner jag lite kalorier genom att gå till och från jobbet.

GODMORGON

Hoppas det blir en god morgon iaf... Eller en god dag kanske man ska säga, det hänger ju på det totala kaloriintaget idag...

Nån som hört talas om ABC-dieten? Skulle vilja köra den, men jag skulle inte kunna fasta någon dag eftersom jag har en fett hetsig familj som skulle tvinga i mig mat... Nån som har nåt tips på hur man kan undvika middagen???


Phu...

Har sprungit i 13 minuter nu = -129 kcal, så dagen slutade på: 980 kcal.
Dutkigt! :D

Nästa vecka kör jag under 900 kalorier. På lördag kan det bli lite jobbigt, på kvällen ska nämligen några kompisar komma hit till mig och kolla på melodifestivalen och de vill nog gärna äta godis. Min plan ser ut på följande sätt: jag är med och köper, MEN äter typ en bit grymt långsamt så det verkar som jag äter mer. Varje gång de kollar på mig kommer jag ju ha en godisbit i handen/munnen, men de vet inte om att det kanske är samma godisbit som för typ en kvart sen. Smart va? Det sista jag behöver är nämligen någon som tvingar mig att äta.

puss

Jobb

Har precis kommit hem från jobbet, det positiva - förutom lönen - är iaf att jag förbränner kalorier eftersom jag går till jobbet...
Middagen blev tyvärr 390 kcal...

Dagen lbev alltså: 1109 kcal... Ska springa bort de där 109 kalorierna ikväll...

Makaronilåda

Innehåller så mycket mer kalorier än vad man kan tro, åt det tlll lunch + broccoli + skinka (som min mamma tvingade i mig...) och det blev 414 kcal... Ska träna sen när jag kommer hem från jobbet ikväll...


Bra på 2 sätt

Städning är grymt! Känns så himla bra efteråt på 2 sätt: det ser fräscht ut och man förbränner kalorier. Jag har liksom bara städat i en kvart och förbränt 64 kcal :)

Obama

Sitter jjust nu och kollar på Barack Obamas tal på youtube, shit vilken grym kille. Han känns som en bra president, han känns liksom ung... Tänk om man skulle ha nån som honom i Sverige, det skulle vara ett mycket gladare land! :)

Frukosten nu:443 kcal... Var så himla hungrig när jag vaknade imorse... Måste fixa till detta nu! Kanske springer lite ikväll också.


Tränat

Har precis sprungit bort 232 kcal, så dagen slutade på 863 kcal :) under 1000 vilket är mitt mål resten av veckan nu, nästa vecka börjar jag med under 900, är grymt laddad!!! :D

pussar på er alla

Tillbaka! :D

Hejsan, hejsan! Nu är jag hemma igen.

Maten har väl gått både upp och ner, dag 1: 1000 kcal, dag 2: 762 kcal, dag 3: 383 kcal. Var riktigt nöjd med sista dagen måste jag säga :D ska försöka väga mig imorgon också.

Än så länge idag är jag uppe i 1095 kcal... Fy fan! Nä, nu ska jag träna lite, känner för att springa! :)

Landet

Nu drar jag till landet i några dagar, men vi hörs när ja kommer hem eftersom jag inte har nåt internet där :p

Jag ska klara detta nu, kommer göra av med hur många kcal som helst eftersom jag kommer åka skidor/längdskidor varje dag! :D

So long :)

Tacos

Nån som vet hur många kalorier det är i tacos? Har hört att det är ca 400... åt nämligen det till middag och vore tacksam för svar :)

Har precis gått på en 70 minuters långpromenad med en kompis.

Om jag nu utgår från att det är 400 kcal i en tacos så är kcal-intaget för dagen totalt: 821 kcal! YES!!! :D Fan vad grym jag är, nu kör vi under 1000 t.o.m. onsdag :D Jag ska/måste klara detta! :D

puss

Lov

Äntligen är det lov, SPORTlov. Då ska det sportas för det innebär kaloriförbränning :D Ska åka skidor och längdskidor.

Ångest här nu, de bjöd på semlor i matsalen och praktiskt taget tryckte upp dem i ansiktet på alla så var tvungen att äta en. Hade kunnat börja gråta precis där och då, fick sån jävla ångest! Fick G på mitt geografiprov, känns riktigt bra eftersom det var svåraste provet nånsin!
VG på matteprovet, mycket bra där om jag får säga det själv! :)

Hoppas det blir kalorisnål mat till middag.

Lunchen blev ju då (mycket tack vare semlan): 511 kcal och då är även promenaden till och från skolan inräknad...

Suck... aja, skriver mer sen. Ha en underbar fredagskväll :D

Nån som läser? fick typ ingen kommentar så jag undrar...

:D

Jag är fortfarande glad efter gårdagens kalorier, 786 kcal liksom! :D
Jag är så glad så jag känner att jag kommer kunna genomlida skolan och provet jag har nu på morgonen :)

Frukosten blev: 260 kcal, känns helt okej.. Under 1000 är det som gäller även idag. Men det är klart, jag skulle ju inte klaga om det blev långt under 1000 ;)

Fan vad bra! :)

Dagen börjar nu lida mot sitt slut och antal kcal jag har fått i mig idag är 786 kcal :D Under 1000 var mitt mål, shit vilken bonus! :D

Skola snart

Ska snart gå till skolan, går bara halva dagen idag eftersom jag har varit sjuk. Fett skönt! :)

Den här morgonen har kaloriintaget totalt blivit 374 kcal... Sådär måste jag ju säga, men 7 minuters powewalk till skolan, 7 minuter från skolan och sen är det bara middag kvar, skönt! :)

puss och kram på er alla
PS. Alla som läser kan väl bara skriva nåt i kommentarerna, det räcker med ett hej eller nåt, vill bara få en liten överblick över om det är någon som läser detta...

Brunch

Jag tar en egen liten sovmorgon, min mamma har sjukanmält mig fram till lunch. Så då slipper jag käka både frukost och lunch, men jag måste äta nåt för annars kommer jag kollapsa i skolan, tänkte då att jag kör på en liiiten brunch, det blir ju färre kalorier på det sättet eftersom jag slipper en måltid :)

puss

Sådär ja! :D

Nu har jag bränt bort de sista kalorierna och ligger nu under 900 kcal som var dagens mål :)

Resten av veckan är det under 1000 kcal som gäller, det får det bli t.o.m. onsdag nästa vecka eftersom jag kommer vara en del på landet där det inte finns nåt internet så det kommer bli svårt att vara under 900 kalorier på mån tis och ons, ska dock kolla om jag inte kan skriva ut en tabell nånstans som jag tar med mig :)

Nån som har ett tips på nån sida? :)

puss

Hoppas...

Hoppas verkligen jag har lyckats hålla mig under 900 kcal idag...

Ska se hur dagens totala kcal-intag blev: fan! det blev 912 kcal, men kan träna bort de lite snabbt. Vet att jag är sjuk, men det är nog inte så farligt, hoppas jag. Om jag dansar i några minuter så...

Återkommer!

Än så länge

Har nu fått i mig 412 kcal till. Det betyder att jag är uppe i ca 707 kcal. Får se till att inte äta så mycket på middan. Mamma vill att vi ska börja äta mer sallad och sånt och hon tänker börja med det ikväll, vilket betyder att jag kan fylla ut mycket av tallriken med grönsaker = inte så många kcal :)


Mary-Kate och Ashley Olsen

De är på Oprah Winfrey Show nu om några minuter på TV3 :)

puss

Andra Avenyn

Sitter och kollar på det just nu, missade det både förra veckan och igår så ser igen det på internet nu. Älska andra venyn, grym serie. Dock tycker jag första säsongen var bättre.

Ikväll börjar Grey's Anatomy också :D
Vilka serier följer ni? :)

Morgonen

Än så länge är kaloriintaget: 295 kcal, ska dock städa lite mer och då försvinner ju några fler kcal. Måste absoolut vara under 900 kcal idag eftersom jag var över 1000 igår...

Hemma

Kommer vara hemma idag eftersom jag är sjuk, fett nice. Har så ingen lust att gå till skolan och känna mig tjock, tjock, tjock!
Ska dock försöka hitta nån som kan jobba åt mig idag, vill inte gå runt och hosta hela kvällen. För er som inte vet så extrajobbar jag också ibland på kvällarna.

Ska snart uppdatera om intaget av kalorier för dagen, som säkert är för många... Men jag behöver inte käka så mycket lunch idag eftersom jag är ensam hemma :)

puss

Inte fler...

Mamma tyckte jag såg trött ut så hon tvingade i mig en jävla clementin, tack för de 22 kcal extra säger jag bara! ÅÅHH!!! Vill inte ha fler, nu har jag ätit alldeles för mycket idag, värsta fettot. Ska jobba imorgon också, orkar inte...

Får bli under 900 kcal imorgon för att ta igen lite av det jag inte kunde idag.

puss

Misslyckad

Känner mig så jävla misslyckad och värdelös, lyckas inte med nånting...!!!

Orkar ingenting, mitt liv är så jävla värdelöst, hopplöst och meningslöst. Förlåt för att jag lägger över allt mitt olyckliga på er, men måste få det ur mig på nåt sätt...

BLÄ!

Ingen bra dag idag heller, men jag tänker inte ge upp!

Dagens totala kalorier är: 1314 kcal, exakt samma som igår, hur läskigt är inte det!?

Ska träna lite ikväll så de 315 försvinner iaf, ska försöka se till så att jag får vara hemma imorgon. Orkar inte gå till skolan... känner mig så värdelös

Lite mer

Har nu städat lite mer = kaloriförbränning.

Totalt blev det: -30
Inte mycket, jag vet, men varenda kalori räknas...

Städat

Har nu städat + dammsugit vilket blev -86 kcal. Alltid nåt! :)

Dagen so far

Hann inte skriva om frukosten imorse så jag räknar med den här nu på eftermiddagsuppdateringen.

Totala kcal (räknar då inte med de -99 från imorse): +428 kcal
Ligger då alltså på totalt + 329 idag, känns rätt bra. Klarar ju då middagen och kommer fortfarande ligga under 1000 :)

Duktigt! :)

Har precis städat mitt rum, -99 kcal blev det :) vilket betyder att jag REDAN ligger på minus innan dagen ens har börjat :D fast får se hur länge det håller... som sagt, under 1000 kcal är det som gäller idag, får börja så.

puss

Nånting bra iaf


Nånting bra häner idag iaf, E.M.D. är på vakna med the voice 08.30.

   Efter det får vi se om det blir frukost, beror på om nån är hemma. Nån frukost måste jag kanske käka tyvärr eftersom min  kropp ite riktigt har vant sig vid detta.
   Igår så åt jag ingen = var sjukt okoncentrerad på matteprovet. Marken började röra på sig också, såg ut som det när jag väntade på bussen. Den kokade typ... nån annan som upplevt nåt liknande...?

 

Taggad

Taggad för imorgon, då jävlar ska jag bli smal! Ska åka utomlands med kompisar på höstllovet och tillsdess ska jag fan vara smal!


Tänk att få se ut som den här vackra personen...

godnatt-kram på er alla fina därute! :)

Nej, vet ni vad

Den här dagen har gått så pissigt dåligt så jag tänker bara glömma den och börja om på nytt imorgon, ny dag = nya chanser.

Hur har er dag varit?
puss och kram

Frukosten

Frukosten blev 387 kcal... Ingen lunch för mig idag alltså. Min mamma var också hemma nu så hon står alltid och kollar vad jag tar till frukost... Fett jobbigt, då kan jag inte ta små portioner...

Men lunchen är ingen av mina föräldrar med på :D Då blir det bara de i klassen, men det gör inget. Finns flera i klassen som äter mindre än mig och har gått ner i vikt (lyckliga människor...)

Nä, men det blir en powerwalk till skolan på ca 5-7 minuter och sen blir det även en hem. Sen gå en bit till bussen, jag skulle ju kunna gå till nästa hållplats så får jag iaf 5 minuters promenad :D Har ju dans sen också i 45 minuter = kaloriförbränning :)

puss

Godmorgon

Godmorgon hoppas jag det är iaf. Jag är grymt peppad idag, dock måste jag äta lite frukost eftersom min pappa alltid är hemma tills jag har ätit frukost, skitjobbigt...

puss

Dagen

Kaloriintag under kvällen blev totalt: 380 kcal. Tog en timmes promenad med en kompis så det känns jättebra :D

Totala kaloriintaget för dagen MÅSTE bli under 1000... ska kolla vad det blev.

FAN, FAN, FAN!!! DEt blev 1316 kcal...
Då måste jag vara under 800 imorgon för att ta igen detta. Eller helst under 700, får se va jag lyckas med. Har dans imorgon = träning = kaloriförbränning :D

Ska kanske väga mig imorgon eftersom jag har sovmorgon så märker ingen det...

puss

:)

Ska ut på en kvällspromenad med en nära vän = kaloriförbränning :D

puss på er

Just det...

Tänkte försöka att åtminstone varannan vecka (helst varje) lägga upp bilder så kanske jag kan se lite mer om jag går ner i vikt eller inte. Litar inte på min spegel... Jag har en som gör att man blir ihoptryckt och en som gör att man blir utdragen så mycket lättare för mig att se på bild. Bara så ni är beredda på att få upp bilder på en elefant då och då...

Fan också!

Den här eftermiddagen (inkl. lunch) har inte vart bra alltså...
Totala kalorier: 517

Ska ta en powerwalk på typ 30 minuter sen... Måste vara under 1000 idag, kommer innebära en hel natts ångest annars och jag har prov imorgon så jag måste sova...

puss på er

Morgon

Frukosten idag blev samma som igår, d.v.s. 279 kcal...
Sen gav min mamma alla choklad i alla<3dag present, i efterskott liksom. Tog 3 bitar, min familj frågade om jag ville ha mer, men jag sa nej tack då. Men 3 bitar motsv. ca 140 kcal... Tur att jag har dans idag så jag kan få förbränna. Dock måste jag gå till bussen som det bara är typ 100 m till... Kommer inte hinna gå till tunnelbanan, men man får vara nöjd med det lilla man får.

Ska försöka ta en powerwalk sen ikväll :)

Gårdagen

Åt bara 5 sushibitar igår, det var allt jag åt till middag. Köpte ingenting till bion heller, yea me! :D

Gårdagens slutsumma blev alltså totalt 713 kcal :D Under 1000 som är mitt mål för den här veckan :D

Fika på stan

Hade så jävla mysigt på stan med en kompis, vi hade verkligen hur kul som helst! :)

Ska försöka skita i ex-kompisen ikväll och fokusera på mina bästa vänner :)

Dock för mycket kalorier intogs nog... men jag gick först i 20 minuter till tunnelbanan och sen gick vi runt på stan en timme och sen gick jag i 10 minuter hem. Undrar vad det blir totalt? Ska kolla upp det nu!

Oj, jag har bränt bort fikan + lite mer :)

Fika ~ 357 kcal
Gång ~ -476 kcal

= -119 kcal :)

Är det nån som vet hur man får en sån där bloglovin' länk man kan trycka på för att välja att prenumerera på bloggen? Fattar ni vad jag menar...? Vore jättesnällt om nån kan berätta hur man gör :)

puss

NEJ!!!

Ska på bio med mina bästa kompisar ikväll, men tydligen så ska min ex-kompis följa med. ORKAR INTE DET!!!
Ska snart åka och fika med en kompis, hur det nu ska gå med kalorier. Får ta typ en kopp te, det blir nog bra :)

Lunch ~ 573 kcal... :( Aj aj, inte bra. Men ska köra powerwalk i 20 minuter till tunnelbanan och sen powerwalk i 1h ikväll :D

puss<33

Vikt

Blev faktiskt positivt överraksad, trodde jag skulle väga 2 kg mer. Min vikt nu var 53,6 kg och då har jag ändå ätit frukost innan.

Men dum som jag är. Min pappa ba "ska du inte ha en semla? de brukar du ju gilla". Tog dock bara en halv.

½ semla ~ 178 kcal

Bloglovin'

Följ min blogg med bloglovin

Om ni känner för att prenumerera på min blogg, vore jättekul om ni ville det :)

Vägning

Min mamma och lillasyster ska snart åka, vilket kommer göra det mycket lättare för mig att väga mig. Vi han nämligen 2 vågar i huset och den som är närmast mig funkar inte så jag måste då gå till en annan våning för att väga mig på den vågen som min mamma och syrra använder. Men om de äe borta kan jag väga mig där, skriver snart in den. Jag kommer inte att gilla siffrorna, men jag ska vara helt ärlig mot er :)

Frukost

Har nu käkat frukost. Vet att detta låter jättetöntigt, men varje helg har jag och min familj en tradition att äta frukost tillsammans, ofta äter vi då cheerios. Jag kan inte sluta med traditionen på en gång för då skulle de börja undra, men jag tar mindre och mindre portioner då istället tänkte jag.

Frukost = 279 kcal


Vackra, perfekta människor...

hur är allt med er?
just det, ska försöka väga mig sen...

puss<33

Äckligt, äckligt, äckligt

Lägger upp dessa bilder så jag själv verkligen kan förstå varför jag måste gå ner i vikt. (De kan se lite konstiga ut eftersom jag har klippt bort en del av bilden för att inte bli igenkänd).
Jag tycker att de delar som är snyggast när de är smala är nyckelbenen, magen och benen. Så här får ni se mina:


Nyckelbenen


Magen (usch...)


Låren (lite suddiga, de är sessutom fotade i en spegel. Så vad som är göst upp på bilden är den övre delen av mina lår)

Nu ska jag se filmen 13, finn på youtube ;)

Fixat lite

Har fixat en header och en bakgrund, ska dock fixa mer med detta när jag har lite mer ork...

Som ni märker är det en del på Olsen-tvillingarna, men vackrare människor får man ju leta efter eller vad säger ni?

Nä, imorgon blir det kaloriräkning. Egentligen ska jag få i mig typ 1419 kcal/dag, men nu börjar vi med att max 1000 får det vara. Måste börja sakta så ingen märker nåt...

Ska försöka väga mig imorgon också utan att nån märker det, berättar sen vad det blir. Fast jag vet redan nu att det är lika mycket som en flodhäst väger...



Nu ska jag nog se filmen 13, tror jag. Vi hörs imorgon.

Hej

Hej allihopa, här är min blogg.

Handlar om hur jag försöker (och förhoppningsvis lyckas) gå ner i vikt, vill så himla gärna. Är så FUL, FET och ÄCKLIG!!!

Såhär vill jag se ute en vacker dag:

Tänk om man kunde få Mary-Kates fina ben...

Vilken kändis kropp skulle ni helst vilja ha? Mina favoriter är Olsen-tvillingarna och Nicole Richie. Så vackra och perfekta människor... Vill också vara smal och lycklig...

puss<33

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0