Kilona försvinner

Hej!

Sorry för sjukt dålig uppdatering. Har träfat en sjukt underbar kille som får mig att må så himla bra, därför har jag inte hunnit uppdaterat så mycket...

Var magsjuk hela dagen igår så vägde mig imorse - 54,1 kg. Så jävla glad jag blir när jag ser de siffrorna! :D Ser dock ingen skillnad på kroppen, men 2,1 kg till så har jag nått mitt sista delmål! :)

:D!!!

Min nya vikt: 54,9 kg. Herregud, trodde aldrig jag skulle se de siffrorna! En månad innan "deadline" dessutom (hade bestämt att jag skulle väga 55 kg innan 24 mars). Jag freakar ut och är sjukt lycklig just nu! :D

- 1kg på en vecka! :D

Min nya vikt är alltså 56,3 = 1,3 kg kvar till första delmålet! :D

Glad

Träffade en härlig kille igår, glad idag! :D

Har skippat frukosten iaf, blir nån soppa till lunch. Sen ska jag styrketräna + ha dansträning så det blir en del förbränning iaf. Ska ta en liten promenad på det också :)

:)

Vad ska ni göra ikväll? :)

Festa

Ska festa bort mina bekymmer nu - here we go!

Suck...

Har precis sprungit 5,3 km - känns bra.

Men nu bråkar föräldrarna, som vanligt... Eller de hade en period för ca 5 år sen då det konstant skrek på varandra minst 2 gånger/dag (under den tiden förvärrades min äs). Men nu står de och skriker på varandra igen, precis som förut... Orkar verkligen inte! Tur att man ska ut ikväll iaf...

Lördag

Gick riktigt bra med både frukost och lunch! :D Åt 1/2 portion havregrynsgröt med hallon och blåbär, åt sedan ett kycklingspett till lunch (det som blev över från igår) och sen inget mer. Min mamma frågade om jag verklgien blev mätt på det där, då sa jag bara "det räcker för mig". Hoppas resten av dagen går bra! Ska springa senare idag och sen blir det utgång ikväll!!! :D

Ny design

Har tänkt fixat den jättelänge, men nu blev det gjort. Hoppas ni tycker den är okej :)

FÖR mycket

Åt alldeles för mycket igår. Till att börja med vid middagen, de två kycklingspetten som jag skulle äta blev istället 4. På kvällen hos M sen så åt alldeles för mycket där också. Hon hade både godis, chips OCH en morotskaka där. Svag som jag är så tog jag såklart - fan varför H?! Var ju så himla duktig innan (lyckades klara mig utan lunch). Men då vet jag iaf - jag kan om jag verkligen kämpar. Jag var sååå nära igår på att inte ta nåt hos M, men frestelsen blev för stor. Vill inte mer.

Nu ska jag äta 1/2 portion havregrynsgröt med bär på!

15.13

Kämpar med hungern som börjar tränga sig på nu. Har inte ätit sen kl halv 9 imorse. Drack en kopp te för ca 1,5 timme sen, hjälpte lite. Funderar på att gå och göra en till kopp.

Ska träffa mina 3 allra bästa kompiar ikväll för en chillkväll hemma hos en av dem. Svag som jag är så lär jag äta nåt dumt där, de vet dessutom om mina matproblem så de tar inte ett nej från mig när det gäller mat.
Därför ska jag klara mig i 3 timmar till (alltså ingen lunch) för annars lär jag inte klara av ångesten inatt när jag ska sova. När jag lägger mig inatt kommer det iaf kännas lite bättre eftersom jag inte åt nån lunch. Jag SKA klara detta nu, inte vara svag nu H - är ni med mig?!

09.48

Ska gå snart och göra ett matteprov, snöstorm ute typ! Vad händer liksom? Det var typ borta i förrgår och nu är ALLT tillbaka. Blir svårare att gå ut på långpromenader nu...

Körde 3/4 port havregrynsgröt med hallon och blåbär.

Blir ingen lunch för min del idag. Har ingen lust för det. Får se om det blir nån utgång ikväll, tunnelbanorna här i Stockholm krånglar ju...

...

Vägde mig alldeles nyss - 57,9 kg. Så jävla illa alltså! Ska verkligen börja skärpa mig nu! Ingen lunch för min del idag!

Blir utgång ikväll så ska se till att DANSA (= förbränning) heeeela natten lång!

10/2-11

Skippade långpromenaden idag pga snöstormen. Sprang ju sammanlagt 8,2 km idag + stykretränade så det känns okej ändå.

Imorgon har jag endast ett matteprov, ska minska på portionerna. Endast 1/2 portion havregrynsgröt istället för en hel. Ska fika med två kompiar imorgon (bara en latte då) och kommer eventuellt skippa lunchen. Till middag ska vi äta thaimat här hemma - max två kycklingbitar + ris är det som gäller då!

3,7 km

Sprang ytterligare 3,7 km nu. Ska ta en långpromenad senare, förhoppnigsvis slutar snöstormen innan dess...

Btw, ska försöka lägga upp lite nya bilder på min kropp under helgen (prepare to be disgusted...)

Fråga

Fick en fråga bland kommentarerna:
Vad är din start- /nuvarande- och målvikt?

Svar:
Min startvikt (vilket också är min högsta) var 59,5 kg.

Min nuvarande vikt varierar väldigt, men just nu är den 57,5 kg.

Min målvikt tror jag är 49 kg. Kommer börja med 55 kg (ska jag ha uppnått innan den 24 mars) och min nästa målvikt blir 52 kg. Sen får jag se när jag är vid 52 om jag tycker det behövs mer annars så kommer jag att stanna där :)

Styrketräning

Körde lite styrketräning nu också (plankan + armar). Som ni märker så kör jag styrka på typ endast mage och armar, detta för att jag tävlar i discodans och då är det musklerna som jag mest behöver :)

Trött

Har precis (då menar jag verkligen precis alldeles nyss) sprungit 4,6 km - sjukt trött för tillfället! Ska hinna med ett till löppass, promenad och styrketräning innan dagen är slut. Som tur är så är jag ensam hemma ikväll (bortsett från min lillasyster, mina föräldrar kommer hem snart men är bara hemma nån timme innan de ska in till stan och göra nåt...) så jag kan träna ganska ostört och äta liiiite till middag.

HUNGRIG!!!

Är så sjukt hungrig just nu... Ska äta lite grann sen ska jag springa! ÄR ensam hemma just nu så då märker ingen om jag springer, då kan jag springa en gång till ikväll och min familj vet inte om att jag gjort det tidigare redan ;)

Kilona ska rasa

Okej, nu jävlar ska allt fett bort! Ska på en resa med skolan till England i slutet av mars - då ska jag väga 55 kg! Typ 2,5 kg att gå ner tills dess. Jag SKA klara det!

21.44

Har alldeles nyss tagit en dusch efter min sjukt svettiga dansträning! Kommer ha så ont imorgon - men älska träningsvärk, då märks det ju iaf att man har gjort nåt! Tog dessutom en promenad efteråt.

Imorgon ska jag springa + ta en promenad. Tror jag ska skippa min sista lektion, har matteprov på fredag (måste verkligen plugga!) så tänkte göra en sallad till lunch. Nån som kan ge tips på nån bra? :)

Btw, känner ni er nånsin sugna på nåt snacks (typ chips eller liknande)? En grej som jag brukar göra då är att ta ett glas och lägga i några torra flingor (t.ex. havrefras). Med lite fantasi och inbillningsförmåga kan man lura hjärnan att det är nåt mer onyttigt. :)

Vindruvor + morötter

Har ätit det sen jag kome hem från skolan. Eftersom jag äter lunch i skolan så äter man ju knappt nåt då det inte är nåt gott så det är verkligen en perfekt anledning att i princip skippa lunchen! :D Tog också en omväg hem från skolan för att förbränna lite extra. Har dansträning ikväll och kommer gå från tunnelbanan vilket är ca 2 km istället för att ta bussen :)

Promenad

Var och handlade morötter, vindruvor och nötter att ha som mellanmål. Ska ut på en långpromenad nu :) Btw, gröt med bär till frukost - så bra! Var knappt hungrig på fem timmar :)

09.05

Första dagen med det nya :) Har precis ätit min frukost - havregrynsgröt med hallon. Gott och nyttigt. Träningen idag kommer att bestå av en promenad + styrketräning.

Min nya diet

Okej, räkna kalorier funkar inte för mig. Slutar varannan dag med hets på kvällen. Ska istället köra på den här dieten:

Frukost: havregryndsgröt med bär + smoothie
Lunch: nån sorts sallad
Mellanmål: minimorötter
Middag: det som serveras här hemma (men ska dricka ett glas vatten innan maten och en klunk mellan varje tugga
för att känna mig mätt fortare)
Mellanmål (om jag behöver): minimorötter

Träning:
måndag - springa, dansträning + promenad
tisdag - promenad + styrketräning
onsdag - dansträning + promenad
torsdag - springa + promenad
fredag - styrketräning + promenad
lördag - springa + promenad
söndag - dansträning + promenad

 

Den här dieten känns helt klart realistisk, har provat den en gång förut och gick ner i vikt då. Inte så snabbt som jag kanske hade önskat (därför slutade jag med den), men om jag tränar mer så kanske det funkar bättre :)


7 februari 2011

Intag = 1242...

Uttag = 1137

Totalt = 105.

...

Så var middagen avslutad - slutade på för mycket som vanligt då (518 kalorier). Varför måste jag misslyckas med precis ALLT?! Varför har jag ingen självkontroll? Måste fixa detta nu, pallar inte vara tjock mer.

7/2-11

Har precis sprungit 4,6 km + en promenad så har förbränt 401 kcal. Men åt precis lite som slutade på 164 kcal.

Lunch

400 kalorier för en pastasallad, tack så mycket liksom! Tur att jag inte åt nån frukost iaf.

Solsidan

Sitter och kollar på gårdagens avsnitt av Solsidan - så klockrent! :D

Drack precis ett glas smoothie = 60 kalorier.

Kommer springa idag, ta en promenad + att jag har 45 min dansträning :)

09.08

Vägde mig alldeles nyss... 57,5 kg - har alltså gått upp den senaste veckan. Beror säkert på alla dagar som allt bara har skitit sig.

Dagen igår slutade iaf 544 kalorier. Känns grymt!

Den här dagen har jag börjat bra iaf - tog en promenad till mataffären fram och tillbaka (ska nämligen göra en sallad till lunch) som förbrände 109 kalorier :)

-33 kcal

Har förbränt det nu genom lite styrketräning. Imorgon ska jag väga mig, andra veckan på Narrows tävling! :)

Träna bort ångesten

Det är precis vad jag ska göra nu, åt middag - slutade på 502 kcal. Ska styrketräna lite för att det ska kännas lite bättre...

Intag + uttag

Intag sen frukost = 384 kcal

Uttag = 544 kcal


Vet att det är mycket...

Jag har ju sagt att jag ska vara helt ärlig här på bloggen så därför säger jag hur många kalorier det är i nåt oavsett hur mycket det är. Just nu är jag nöjd så längre jag ligger under 1232 kcal/dag. På onsdag tänkte jag gå över till max 1000/dag.

Hursomhelst, frukosten slutade på 245 kcal.

Idag kommer jag att styrketräna, ta en promenad + dansträning :)

Resultatet

Promenad fram och tillbaka till V brände 114 kcal.

Dagen slutade alltså på: 640 kalorier! :D Känns bra! Ska köra på lika bra imorgon också. Min dansträning börjar imorgon också så det blir en till timmes förbränning :)

Räkpaj

Åt räkpaj till middag, blev 470 kcal. Ska strax gå iväg till V och kolla på melodifestivalen med henne och M. Tar ca en kvart att gå dit och en kvart att gå hem så det blir lite drygt en halvtimmes promenad också :)

Rubrik

Vet inte vilken rubrik jag ska ha ;)

Har iaf precis tagit en 65 min lång promenad + en latte. Latten var på 100 kcal och promenaden förbrände 371 kcal, så slutsumman blir: -271 kcal :)

Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen med två kompisar - ska dock inte äta nåt till! Kanske minimorötter eller nåt, men det är inte speciellt mycket kalorier i det. 30 kcal i 100 g.

13.23

Lunchen bestod av pasta med laxsås, den slutade på 450 kcal.

Btw, måltidsersättningar (nutrilett och liknande) funkar inte alls. Ger mättnad en halvtimme eller så, men sen blir man vrålhungrig.

Frukost

Åt en macka + smör till frukost = 105 kcal.

Ska springa, styrketräna + ta en långpromenad idag.

Nystart

Det sket sig totalt igår, men nu kör jag om. Den här gången på riktigt! Under 1232 kcal varje dag fram till nästa söndag. Nu ska jag gå och dricka te! :)

-173 kcal

Sprang precis 3 km och förbrände 173 kcal.

Ägg

Klarade inte av hungern, började snurra lite i huvudet så jag åt ett ägg = 73 kcal.

Måltidsersättning

Åt en sån bar för ca 1,5 timme sen. Är inte så mätt som jag hade velat utan känner lite hunger. Ska försöka prova att ta en kopp te och se om det hjälper :)

Förbränt so far

Körde först 50 min yoga på skolan och sen en timmes promenad. Den totala förbränningen blev då: -527 kcal. Tog dock en latte också som innehåller 102 kcal.

Har också köpt fler nutrilett-bars. Ska ta en till lunch nu :) = 210 kcal.

Frukost

Havregrynsgröt + hallon + smoothie: 248 kcal.

Ny vikt

Har gått upp vikt igen, inte så konstigt med tanke på hur jag hetsade igår och inte tränade. Idag blir det både styrketräning, löpning + promenad :)

Väger numera 57kg.

Kalorier

Ska börja räkna kalorier igen, enda sättet för mig att gå ner i vikt. Skiter i att jag mår dåligt av det, mår ännu sämre av att vara så här fet och ful. Så en vecka framåt - max 1232 kcal/dag! Pepp, pepp, pepp!

Två låtar som får mig att börja gråta

http://www.youtube.com/watch?v=lWRmUzLyZaE

http://www.youtube.com/watch?v=TLYKH3Dr2Kg&feature=related

Går inte längre att lägga in youtube-klipp, vet inte varför... Men den första är iaf Courage av Superchick, den andra är Beautiful av Bethany Dillon. Båda två är värda lyssningar och omlyssningar.


Nutrilett

Tänkte pprova att köra nutrilettbar imorgon under dagen (typ runt lunch-tid), ska se om det hjälper mot hungern :) I'll let you know!

6 km

Så lång var promenaden jag gick alldeles nyss. Känns bra och härligt i benen. Imorgon blir det löpning :)

Tränat

Ska strax iväg och träffa en kompis, men hade en kvart över så passade på att styrketräna lite :) Armar + mage blev det! :)

Hur är det med er? <3

09.54

Har en håltimme på två timmar så gick hem då. Ska tillbaka sen. Tänkte äta lunch hemma då (så slipper man all ångest med skolmatslen och alla blikar som bara skriker att jag är tjock och ful och fet och värdelös...) Blir nog en sallad :)

21.20

Har precis vart ute och tagit en 5 km lång promenad :) Skönt att få rensa tankarna lite...

Shopping

Har precis vart i stan och shoppat i typ tre timmar = förbränning! :D

Btw, köpte en tröja i storlek xs, känns så jävla bra! :D Gillar när man ser saker sådär konkret, typ att man går ner en klädstorlek och sånt :)

Hur har er dag varit? <3

RSS 2.0