06.47

Drar till England nu, kommer inte kunna uppdatera igen förrän på tisdag! Ha det så bra nu finisar<3

Vikt

BLÄ, BLÄ, BLÄ!!! Har gått upp... Får hoppas att det beror på min birst på träning pga att jag har varit sjuk. Ska verklgien börja träna stenhårt när jag kommer hem!

Min nya vikt är alltså 57,9 kg = + 6hg...

Frågestund

Har sett att jag har fått några nya besökare på bloggen så tänkte ha en frågestund för att ni ska lära känna mig lite bättre :) (ni gamla får självklart också ställa frågor).

Fråga precis vad ni vill, lovar att svara på alla era frågor helt ärligt! Fråga på fram tills tisdag kväll, svarar på onsdag :)


Godnatt

Ska läsa era bloggar nu och sen gå och lägga mig. Ska försöka hinna väga mig imorgon bitti :)

Onsdag

Blev inte mycket träning för min del. Gick en promenad, orkade inte dansa, känner mig lite halvsjuk och åker ju till England imorgon så pallade inte ta ut mig så mycket. Hittade en bra låt från det senaste Glee-avsnittet iaf :)


Morgon

Har precis käkat frukost - ½ portion havregrynsgröt med hallon och blåbär + en kopp te.

Ska försöka hinna väga mig imorgon innan jag åker :)

Godnatt

Ska sova nu, hoppas att jag vaknar friskare imorgon så jag kan ta ut mig på dansträningen imorgon kväll!

Godnatt fininsar<3

Saknar

Saknar en kille väldigt mycket just nu. Kommer inte träffa honom på typ en vecka. Han får mig att må så bra, han överöser mig med komplimanger, men är själv världens finaste! Såhär på kvällen saknar jag honom mest, speciellt när man ska sova. Finns inget bättre än att somna i nåns famn... Nån som tycker att mitt flum makes sense? Har ni nånsin känt så?

Halsont

Har ont i halsen, igen, suck... Åker ju till England på torsdag så vågar inte överträna med risk för att blir riktigt sjuk... Men imorgon blir det dansträning iaf, nåt måste jag ju göra! :) :D

15.56

Skärpning nu H!!! Ska börja blogga mer, ska verkligen det. Dock kommer jag inte kunna blogga eftersom jag åker till England från torsdag till måndag. Kanske hinner slänga in ett inlägg på torsdag morgon innan flyget :)

Ska verkligen försöka hålla mig borta från onyttigheter där, tror att det kommer gå. Vi kommer gå runt hur mycket som helst och vi har sagt att vi hellre vill lägga pengar på utgångskvällar än mat så det passar mig perfekt! Utgång = dans = förbränning! :D

Har faktiskt varit väldigt duktig med maten idag - sov hos en kille inatt (vi är inte tillsammans, men på g) så då lbev det inte så mycket frukost, sen blev det inte så mycket till lunch eftersom det var väldigt stressigt då lunchrasten inte var så lång. Har nu tagit lite yoghurt och en kopp te.

Ikväll blir det plugg, plugg, plugg. Men har tänkt mig att jag ska försöka hinna med en promenad under dagen iaf :)

57,3 kg

Samma vikt sen i torsdags, vilket känns helt okej med tanke på hur dåligt jag ätit i helgen. När vi kom fram till hotellet på fredagskvällen så väntade tacobuffé och sen på tävlingen så finns det typ bara skräpmat, bara pizza och korv... Som tur var hade jag köpt en macka innan som jag hade med mig, men det räcker liksom inte på en tävling så godis blev det också för att hålla uppe blodsockret. Så är väldigt glad över att jag inte gått upp nånting.

Ska verkligen ta tag i det här nu! Inget mer skräp ska in i min kropp!

19.36

Har inte direkt haft den bästa dagen - bråk med mamma. Men orkar inte bry mig just nu. Har ägnat dagen åt plugg och kompisar så det har varit helt okej ändå :)

Vägning imorgon!

01.01

Kunde inte väga mig imorse, har vart på tävling sen i fredags eftermiddag och kom precis hem. Det gick bra iaf, två i singel och trea i par! :)

Är pepp nu! Ska verkligen minska på mina portioner för att minska på hungern stegvis. Hörs imorgon! :)

Skiva

Sitter just nu och håller på och fixar mig inför bästisens studentskiva, ska bli kul! :) Känner mig lite stor, men är där med mina tre allra bästa vänner så det kan inte bli annat än lyckat! :D

Fattar inte, men glad ändå! :D

Har vart sjuk (är fortfarande sjuk så har inte kunnat träna coh har ätit dåligt, men ändå så har jag gått ner 3 hg sen i måndags - min nya vikt är alltså 57,3 kg :D Nästa vägning blir på lördag! :)

Ikväll så ska jag på min bästa kompis studentskiva = dans = förbränning! :)

Äh, vad fan

Har bestämt mig för att gå till skolan och studiebesöket. Får lite extra träning då och sen ska jag chilla heeeela kvällen. Så får det bli!

Halsont

Så typiskt att jag ska börja bli sjuk nu! Har dessutom tävling i helgen, halsen gör jätteont! Funderar på att skippa skolan idag, trots att jag kanske borde gå idag. Vi ska på öppet hus för Stockholms Universitet (som jag inte ens vill plugga på) och det är obligatorisk närvaro... Tänkte att jag kanske kan mejla läraren och säga att jag verkligen är sjuk och inte skippar det.

Aja, ingen springning för min del idag iaf... Måste ta mig till Ica och köpa halstabletter, det får isf bli promenaden för dagen... Får se om jag går till skolan eller inte...

Nya besökare

Vilka är ni? Har ni några bloggar? Vill veta! :D

Kom precis hem från ett träningspass (dans), jobbigt var det. Har tävling i helgen så har legat i hårdträning senaste veckan nu. Tog också en lång promenad med extra mycket uppförsbackar med bästa kompisen.

Imorgon blir det en löprunda + en promenad :)

57,6 kg

Det visade vågen, så - 2hg iaf. Hade ju vart kul med lite mer, men jag är glad så långe det går neråt :)

Kommentar

Fick en kommentar om att jag verkar vara självupptagen, självdestruktiv och ofrisk - stämmer säkert, men jag säger detta nu. Om Ni anser att min blogg på nåt sätt är stötande - läs den inte isf!

Men detta är den första negativa kommentaren jag har fått, Ni som får det ofta - tänk på hur många positiva kommentarer Ni får och hur många som faktiskt tycker om Er!

Jag tycker om Er allihopa och om Ni vill säga negativa saker - gör det, men jag tar inte alltid det till mig om det inte är konstruktivt.

Förlåt om det här inlägget kan uppfattas som självupptaget, men kände att jag var tvungen att förklara detta.

Jag uppmuntrar inte nån till att leva som jag, det är ett helvete. Skulle ge allt för att kunna äta utan att få ångest, ta en fika med en kompis utan att se min kropp svälla framför ögonen på mig och kunna äta på en restaurang och faktiskt njuta av maten.

19.54

Väntar just nu på att solsidan ska börja, ska ta en kopp te också.

Hoppas verkligen att min dator kommer tillbaka från lagningen den här veckan, jättejobbigt att inte kunna läsa era bloggar ordentligt (får låna syrrans dator ibland). Ska börja uppdatera ordentligt då - vill så himla gärna bli smal.

Men imorgon är det en ny vecka = nystart! Planerar att ha 0 poäng vid veckans slut i C:s tävling nästa söndag.

Ska väga mig imorgon också - wish me luck!

SOL! :D

Så jäkla skönt att gå på en lång promenad ute i solen. Jag är en sån person som blir så mykcet gladare av lite solljus. Så himla härligt att våren är på ingång!

Har också bestämt mig för att inte väga mig varje dag. Vikten kan pendla mycket från dag till dag, därför ska jag ha tre dagar i veckan som jag väger mig på. Tror det blir måndag, torsdag och lördag :) Så på måndag blir det vägning = rädd! :S

14.29

Ska ta lite minimorötter nu och sen gå ut på en långpromenad - minst en timme! Sol ute :D

Nya livet

Har säkert sagt det 150 gånger, men nu jävlar så ska jag gå ner i vikt! Följde en diet och träningsprogram ett tag som faktiskt funkade, men den floppade efter ett tag. Ska köra på den igen, men har gjort om lite :)

Frukost: havregryndsgröt med bär + smoothie
Lunch: nån sorts sallad
Mellanmål: minimorötter + vindruvor
Middag: det som serveras här hemma (men ska dricka ett glas vatten 10 min innan maten och en klunk mellan varje tugga för att känna mig mätt fortare)
Mellanmål (om jag behöver): minimorötter/vindruvor

Träning:
måndag - dansträning + promenad
tisdag - promenad + styrketräning + springa
onsdag - dansträning + promenad
torsdag - springa + promenad
fredag - promenad + springa
lördag - springa + promenad
söndag - dansträning + promenad + styrketräning


Startvikt: 57,8 kg. Vill väga 55 kg om två veckor, ska klara det! :D

Lunch

Åt lunch med tjejerna i klassen, såklart ville de gå på buffé så det slutade med thaibuffé. Tog wok, sushi och grönsaker så det gick helt okej. Dock var jag ju så dum och tog en vårrulle = 1 poäng. Fy fan vad jag är misslyckad. 57,8 kg misslyckande består jag av...

57,8 kg

Värre än jag trodde... Min viktminskning jag gjorde för ca 3 veckor sedan är alltså som bortblåst och nu får jag börja om igen. Det jag gjorde då var att hoppa över mycket måltider. Det funkar dock inte just nu för mig, för när hungern tar över klarar jag det inte. Då försvinner viktminskningen. Det jag ska göra istället är att äta nyttiga (och mindre) portioner samt träna mer!

Dator

Min dator är inne på lagning så kan bara blogga från syrrans, därav den dåliga uppdateringen.

Ska gå och väga mig nu för första gången på ca 2 veckor. Känns inte som att det kommer att bli ett bra resultat. Känner mig stor så lär få börja om från ruta 1. Gissar på att jag just nu väger ungefär 57,5 kg.

Btw, ny tävling från Narrow - gå ner 5 kg fortast! :) Vet inte ifall jag kommer göra det först, men för mig är det mera grejen att gå ner 5 kg som lockar. Nu blir det vågen, uppdaterar så fort jag vet!

3 poäng

Läste precis på C:s blogg att en semla räknas som 3 poäng, vilket är helt förståeligt. Så är det helt enkelt, inte så mycket att göra. Aja.

FAN

Fettisdagen idag - en semla blev det då = 1 poäng i tävlingen. FUCK!!!

Ska springa en runda nu!

15.36

Har gått bra idag, skippade lunchen :) Hade en kort dag i skolan så då blir det ingen lunch. Ska äta lite minimorötter nu och sen blir det träning ikväll! :)

Puss!

21.40

Imorgon börjar en tävling - inga sötsaker på en vecka. Jag ska klara det!

WII! :D

Söndag idag. Brukar inte lyckas skippa frukosten då, men idag lyckades jag. Jag gjorde en kopp te, drack den och inget mer. Mina föräldrar satt med mig, men de verkade inte märka att jag inte åt nån frukost - lycklig just nu! :D

Dessutom har jag träning (dans) sen så då blir det lite extra förbränning! :) Har en sjuk träningsvärk i ryggen, mina föräldrar tyckte jag skulle skippa träningen, men det tänker jag inte göra! Nu kör vi, woop woop!

Prommis

Tog precis en promenad på typ 40 minuter. Superskönt att gå i vårsolen! :D

Ikväll blir det utgång! :)

Lunch

Höll reglerna vid lunchen! :) (bor hemma så det är inte så lätt att skippa lunch och middag, frukost går att undvika på vardagarna). Åt pasta med pesto, men drack typ totalt 4-5 glas vatten. Gör att hungern verkligen minskar för stunden, blir lättare att äta mindre då :)

Dålig

Fy fan vad jag är dålig. Bloggen har liksom hamnat åt sidan, men nu är jag sjukt peppad igen. Gick precis med i C:s tävling - inga sötsaker på en vecka med start på måndag! Åt en halv portion havregrynsgröt med bär på + en kopp te till frukost :)

Ska börja leva efter dessa regler vid måltider:
1. Drick ett glas vatten ca 10 min innan måltiden påbörjas
2. Ta en klunk vatten mellan varje tugga
3. Ta aldrig mer än en portion
4. Portionen får max täcka drygt en tredjedel av tallriken!

Är ni med mig?! :D

RSS 2.0